Film MX Chaos
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: CRF 250 R7
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
No panowie rewelacja
Obejżałem raz i chyba zaraz zrobię sobie jeszcze jeden seans.
Będe sobie to puszczał przed treningiem żeby dostać dodatkowej motywacji.
Kawałki z tego widziałem już na stronie Miczela, mają tam jeszcze jeden fajny filmik chyba się zwie "Trening" szkoda, że go tu nie dodali.
I faktycznie odgłosy powinny być słyszalne cały czas chociażby w tle, dla mnie to nawet lepiej było by wogóle bez muzy.
Co do montażu to nie mam większych zastrzeżeń, osobiście nie lubię zbyt wielu popisów montażystów.
Obejżałem raz i chyba zaraz zrobię sobie jeszcze jeden seans.
Będe sobie to puszczał przed treningiem żeby dostać dodatkowej motywacji.
Kawałki z tego widziałem już na stronie Miczela, mają tam jeszcze jeden fajny filmik chyba się zwie "Trening" szkoda, że go tu nie dodali.
I faktycznie odgłosy powinny być słyszalne cały czas chociażby w tle, dla mnie to nawet lepiej było by wogóle bez muzy.
Co do montażu to nie mam większych zastrzeżeń, osobiście nie lubię zbyt wielu popisów montażystów.
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Mi się bardzo podobał.
Jednakże muszę dać wielki minus za muzę bynajmniej w 1 połowie- brak jakichkolwiek odgłosów motorków, tylko łaaaa, łubudu, łubuduu..... Ale w 2 połowie przy wypowiedziach zawodników było już lepiej.
Wg. mnie powinna być muza w tle a na pierwszym planie obraz i warkot motorków
Ale "treściowo" ok!. Trochę mało wypadków podczas wyścigów (w grupie) takie są najciekawsze i samych wyscigów oraz ogólnie popisówek
Jednakże muszę dać wielki minus za muzę bynajmniej w 1 połowie- brak jakichkolwiek odgłosów motorków, tylko łaaaa, łubudu, łubuduu..... Ale w 2 połowie przy wypowiedziach zawodników było już lepiej.
Wg. mnie powinna być muza w tle a na pierwszym planie obraz i warkot motorków
Ale "treściowo" ok!. Trochę mało wypadków podczas wyścigów (w grupie) takie są najciekawsze i samych wyscigów oraz ogólnie popisówek
-
- VIP
Dzisiaj to obejzalem i stwierdzam ze taki sobie ten filmik. Brakuje własnie tam tych odgłosów maszyn , nie podobala mi sie zdeka muza (pare utworków byly ok), nie podobal mi sie headcam bo beznadziejnie to wygladalo :/ (headcam skierowany na błotnik....).
Troche intro słabe . (nie wiem czemu tam były ścigi ;()
Podobały mi sie natomiast takie rzeczy jak:
- wypowiedz zawodników i pokazanie ich w akcji (Lonka jezdzi od dwóch lat czy od 2 roku zycia bo do tej pory sie zastanawiam ;>)
- fajne było enduro race ;D jak pokonywali te przeszkody
- quady tez były ok
Troche intro słabe . (nie wiem czemu tam były ścigi ;()
Podobały mi sie natomiast takie rzeczy jak:
- wypowiedz zawodników i pokazanie ich w akcji (Lonka jezdzi od dwóch lat czy od 2 roku zycia bo do tej pory sie zastanawiam ;>)
- fajne było enduro race ;D jak pokonywali te przeszkody
- quady tez były ok
-
- Gdzie jest sprzęgło?
Film swietny.Podobal mi sie koles na czarnym ktm-ie na samym poczatku.Szkoda tylko ze nie zatrudniliscie na dluzej quraka,bo to chyba najlepszy polski jezdziec jesli chodzi o widowiskowa jazde i mysle ze wniosl by naprawde wiele.Poza tym przydalyby sie jakies wyglupy kadry Polski po treningu worem filmow z USA(chyba nie jest tam az tak sztywno)...zeby nie bylo samej jazdy na motorze
-
- Mistrz prostej
W sumie moto mam ye 3 miechz i narayie nie narzekam 8) Koles dal mi wsyzstkie papiey z napraw i nawet pokazal mi wymienione czesci. Ale jak nmierzylem ten filmik w necie to sie troche zlaklem
http://www.youtube.com/watch?v=EHnS9jji ... ed&search=
milego ogladania taka natura tych sprzetow, ze sie je po prostu kata
http://www.youtube.com/watch?v=EHnS9jji ... ed&search=
milego ogladania taka natura tych sprzetow, ze sie je po prostu kata
Było -=KX-250-93r.-Ktm-EXC-450-03r.-KXF250-08r.=-
Jest CRF-250-09r.
Jest CRF-250-09r.