Kaski MAX - wasze opinie?
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: WR 125 / EXC 125
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Max to był mój pierwszy kask i nie nazekałem na niego a mam go do dziś ale aktualnie niemam moto Miałem 2 dośc powazne gleby na nim i sie trzyma zajebiscie i nie raz mi spadł z moto na asfalt i nic mu nie jest .Mnie nie ugniatał jeździło mi sie dobrze w nim .Ale teraz jak kupie 125 to kupie lepszy kask, zalezy na jakim sprzecie bedziesz jeździł ??
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Nie rozumiem tego toku myślenia. Na wszystkim co się jeździ można głowe rozwalić. Zakłada się zawsze kask i to dobry kask bo z tym nie ma jaj. Nawet jak jeździsz na pierdziawie to możesz gdzieś wywalić i po co to komu? Zauważyłem, że niektórzy myśla, że jak bedą mieli mocną maszyne to musi być lepszy kask. Zawsze musi być dobry kask!! To jak kupicie CBR900 to kask bedzie musiał być z potrujnego tytanu heheblazej1616 pisze:Ale teraz jak kupie 125 to kupie lepszy kask, zalezy na jakim sprzecie bedziesz jeździł ??
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
oczywiście Macie rację tylko że jeśli kogoś stać to proste że wybierze dobry i drogi kask ! Jeśli nie ma tyle pieniędzy i nie jest je**** bananem-szpanerem to kupi kask MAXA i będzie w nim jezdził!Nie wszystkich stać na stroje Alpinestarsa czy Foxa!To oczywiste ze AGV jest lepszy od Maxa i nie ma co ich porównywać tak samo jak malucha i mercedesa.Tylko że są ludzie którzy nadal jezdzą maluchami
pozdro
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: RM125 #155
- Kontakt:
maaan ale jak ktos ma dobry kask to wcale nie oznacza ze jest bananem, przeciez to bzdura. ja tam sie sam wszystkiego dorobilem lacznie z motocyklem, a ze strojem sobie tak poradzilem ze kupilem dobre uzywki w cenie marnych nowek.
pzdr
pzdr
Fuck The Whales!!! Save 2 Strokes!!!
mXmoto.pl - TLD , BudRacing, MSR, Answer...
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
Ale przecierz ja nie skierowałem tego do ciebie bo wiem że jest bardzo dużo osób które same zarobiły na swoje motocykle(W tym także ja),samochody etc.Nie napisałem tego posta na forum po to aby komuś pojechać czy coś w tym stylu,poprostu widziałem wiele poronionych akcji i tyle.Na forum dużo się czyta że coś jest gówniane ,nie kupuj tego bo to szajs(jak własnie w przypadku kasku maxa)ale jeśli ktoś nie ma kasy no to co ma zrobić.....jeśli kogoś uraziłem to PRZEPRASZAM !
pozdro
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: RM125 #155
- Kontakt:
hehe nawet mi przez mysl nie przeszlo ze to do mnie. chyba inaczej rozumiemy slowo "banan", bo ja twoje zdanie zrozumialem mniejwiecej tak ze jak ktos kupuje drogi kask to robi to dla szpanu
no a jak chcesz miec cos taniego i odpowiednio chroniacego to tylko uzywki zostaja tak jak pisalem
Pzdr
no a jak chcesz miec cos taniego i odpowiednio chroniacego to tylko uzywki zostaja tak jak pisalem
Pzdr
Fuck The Whales!!! Save 2 Strokes!!!
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Jak nie ma wyjścia to jest oczywista sprawa i klarowna. Ale jeśli ktoś ma tok rozumowania, że jak jeździ na pierdziawie i jak się przesiądzie dopiero na 450 to kupi wtedy dobry kask.matiRM pisze:nie kupuj tego bo to szajs(jak własnie w przypadku kasku maxa)ale jeśli ktoś nie ma kasy no to co ma zrobić.....jeśli kogoś uraziłem to PRZEPRASZAM !
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60