Zestaw napędowy - gdzie, co i jak?
-
Autor tematuPomyk
- Uzależniony od adrenaliny
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Zestaw napędowy - gdzie, co i jak?
Witam
W mojej YZ 125 2001,kończy się już napęd.Proszę Was o podanie jakiś,linków,sklepów gdzie takowy można zakupić,cały zestaw lub same zębatki.Zgóry dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam Kuba
W mojej YZ 125 2001,kończy się już napęd.Proszę Was o podanie jakiś,linków,sklepów gdzie takowy można zakupić,cały zestaw lub same zębatki.Zgóry dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam Kuba
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: CRF 250 R7
- Kontakt:
Ja również polecam CZMXrool pisze:Najtańsze zębatki i łańcuchy są w http://www.motorad.pl Kupuje tam od lat łańcuchy i zębatki. Firma ta jest przedstawicielem CZ. Są to łańcuchy naprawde dobre i jakością dorównują EK, Reginie czy innym. Jeżdzą na nich: Mateusz Ognisty, Paweł Nowicki i za dawnych czasów Marcin Wójcik. Naprawde Polecam!
Odkąd odkryłem łańcuchy i zębatki stalowe tej firmy skończyły się moje problemy z napędem
A jeździłem już na łańcuchach: D.I.D o-ring i zmykły i gold, RK o-ring, IRIS zwykły i o- ring, EK x-ring i CZ o-ring.
Największy syf to był IRIS a najbardziej zadowolony jestem z CZ a stosunek cena/wytrzymałość to już wogóle rewelacja.
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: CRF 250 R7
- Kontakt:
No wiadomixPływak 22 pisze:Czy przy naciaganiu łańcucha miara wykręcenia tej sruby kontrujacej na fotce powinna wynosić tyle samo na lewym i prawym wachaczu aby motor jechał prosto? [img]C:\Documents%20and%20Settings\Daniel\Pulpit\PA080443.jpg[/img]
Powinieneś mieć przy ośce podziałke i według niej ustawiać koło centralnie.
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Ja może lekko nie na temat, ale chcę uprzedzić teksty "ten link nie działa". No jo, nie działa, ponieważ jest to link do pliku na Twym komputerze, do którego nie mamy dostępu. Nie będę tu rzucał żadnymi informatycznymi textami - po prostu żebyśmy mogli oglądać tą fotkę musisz ją wrzucić na jakiś serwer (są różne przeznaczone do fotek darmowe serwery jak np. imageshack) i dopiero zalinkować. Pozdro