czym przewieźć moto
-
Autor tematupatricks
- Mistrz prostej

- Motocykl: YZ450F
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Re: czym przewieźć moto
witam, dzięki za całą masę pomysłów zdecydowałem się na zakup felicji w pickupie nie dość że dam tym radę przewieźć moto to jeszcze przyda się w domu do przewozu węgla drewna itd jakby ktoś znalazł coś ciekawego to proszę maila lub info tu na forum. pozdrawiam
-
Kre_K
- Uzależniony od adrenaliny

- Motocykl: cyryfy
yes MAN!patricks pisze:witam, dzięki za całą masę pomysłów zdecydowałem się na zakup felicji w pickupie nie dość że dam tym radę przewieźć moto to jeszcze przyda się w domu do przewozu węgla drewna itd jakby ktoś znalazł coś ciekawego to proszę maila lub info tu na forum. pozdrawiam
---------------------------
-
tobiasz86
- Amator leśnych szlaków

- Motocykl: crf250
a ty pamiętaj, że dopuszczalna prędkość pojazdu na krajówce to 90km/h a pojazdu z przyczepką tylko 80km/hpamiętaj że dla T3 prędkość podróżna to max 90-100km/h na szybkiej skrzyni(3000obr/min) a na roboczej 80km/h a z przyczepką to przeważnie się podróżuje ok110km/h
-
Autor tematupatricks
- Mistrz prostej

hej są felicje z klapą otwieraną na dół wychodziły seryjnie ale są bardzo drogie jak na skody lepiej kupić z drzwiami otwieranymi na boki, ściągnąć nadbudowę i dorobić klapę dla dobrego blacharza to pikuś a można sporo zaoszczędzićseteman pisze:a czy są felicie pickup żeby klapa otwierała się do dołu a nie na boki?
-
MXdawid#767
- Mistrz prostej

- Motocykl: Honda CR 125 '04
podawałem prędkości z którymi z przyczepką podróżuje się dobrze a nie jaka prędkość określają przepisy.tobiasz86 pisze:a ty pamiętaj, że dopuszczalna prędkość pojazdu na krajówce to 90km/h a pojazdu z przyczepką tylko 80km/hpamiętaj że dla T3 prędkość podróżna to max 90-100km/h na szybkiej skrzyni(3000obr/min) a na roboczej 80km/h a z przyczepką to przeważnie się podróżuje ok110km/h
Honda CR 125 2004''
-
seteman
- Mechanik motocyklowy

- Motocykl: RM 250 '95
różnica w cenie wynikała jedynie ze sposobu montowania klapy?:)patricks pisze:hej są felicje z klapą otwieraną na dół wychodziły seryjnie ale są bardzo drogie jak na skody lepiej kupić z drzwiami otwieranymi na boki, ściągnąć nadbudowę i dorobić klapę dla dobrego blacharza to pikuś a można sporo zaoszczędzićseteman pisze:a czy są felicie pickup żeby klapa otwierała się do dołu a nie na boki?
-
Autor tematupatricks
- Mistrz prostej

na bokach w oryginalnym pickupie jest taka gumowa uszczelka której praktycznie nie idzie kupić (takie wykończenie) dzwoniłem do salonu skody to odpowiedzieli że mogą spróbować to ściągnąć ale koszt to ok 800 zł- oryginalna klapa do pickupa uzbrojona to koszt ok 700 zł- na razie znalazłem jedną na allegro no i zawiasy na dole paki plus zabezpieczenie po bokach które blokuje i utrzymuje klapę równo z podłogą- a cena jest dlatego taka wysoka że oryginalny pickup to rzadkość większość oferowanych na allegro to przeróbki z vanów. Pozdro
-
Autor tematupatricks
- Mistrz prostej

witam, właśnie zakupiłem Skodę Felicię w pick-upie dałem za nią całe 2000 zł. nie ma na niej śladu rdzy dojechałem nią do domu 150 km i póki co znalazłem dwie rzeczy do wymiany -klocki i wydech gdzieś jest dziurawy! Teraz czas pomyśleć o tylnej klapie i wóz na sezon gotowy - jak skończę to wrzucę fotkę. Pozdrawiam
- Załączniki
-
- skodzina
- 2070906858_4.jpg (73.25 KiB) Przejrzano 7547 razy
- skodzina
- 2070906858_4.jpg (73.25 KiB) Przejrzano 7547 razy
-
sebek1516
- Rekord toru!

- Motocykl: gram w zielone