Backflip Cordova!!!
-
- Do odcięcia!
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
nie napisalem ze dla slawy tylko chodzilo mi o to jak zyje, nie tylko moto ale poprostu korzysta z zycia ale nie wydaje mi sie zeby ok 30 go zaczelo bolec to jeszczre nie starosc moze tak ok 50 jush cos bedzie bolec a do tej pory napewno medycyna sie rozwinie i no problem 8)
LiFe FoR RiDe
Bike: WSK Wyczynowy sprzet kaskaderski, 450ccm, 50 osiolkow i wogule ogien z żupy
Bike: WSK Wyczynowy sprzet kaskaderski, 450ccm, 50 osiolkow i wogule ogien z żupy
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Mówisz, że nie dla sławy i że byś też tak chciał żyć? No to już zaczynaj! Tak samo jaki i on możesz kożystać z życia, zobaczymy ile flipów zrobisz. A boleć napewno go zacznie wcześniej niż gdy będzie mieć 50 lat. Medycyna idzie do przodu, ale wątpie by tak szybko poszła i wynalazła tak genialny lek, który go ochroni od bólu zwłaszcza po tylu kontuzjach. Wystarczy, że przeciętny człowiek skręci sobie cuś lub złamie i ma problemy do końca życia.Isbi pisze:nie napisalem ze dla slawy tylko chodzilo mi o to jak zyje, nie tylko moto ale poprostu korzysta z zycia ale nie wydaje mi sie zeby ok 30 go zaczelo bolec to jeszczre nie starosc moze tak ok 50 jush cos bedzie bolec a do tej pory napewno medycyna sie rozwinie i no problem 8)
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Może te wszystkie tricky są odjechane, FMXsiarze prowadzą fajny tryb życia, wielu z nas też by tak chciało. Obracają się w wielkim świecie pieniędzy, mają eXtra fury, domy... wszystko. Ale wyobraź sobie kogoś z Twojej rodziny w akcji jak kręci double-backflipa, posrał byś sie za przeproszeniem ze strachu, żeby nic mu się nie stało. To wszystko fajnie tylko wygląda na kolorowym ekranie i przez pewien czas sławy. A puźniej co? Puźniej świat o tobie zapomina i bierzesz kilo tabletek by zapomnieć o bólu, który cały czas jest z tobą. Pieniędzy można sie dorobić inaczej, po przez PRACĘ!
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Stewart? Zmienia mi opony!
- Motocykl: Yamaha YZ250F
- Kontakt:
Pewnie rodzice Pastarna sydzą w domu i się modlą żeby tylko mu się nic nie stało .Choć tak naprawdę ojciec Pastany też jeździ na motorze i umie beck flipa
Ostatnio zmieniony sob, 25 lut 2006, 18:00 przez IGI CROSS, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gdzie jest sprzęgło?
Rany jaka dyskusja pod moja nieobecnosc sie rozwinela..
JA mialem zlamany palec i do teraz mnie boli..:/ a to tylko palec..
zacznie go spokojnie bolec kolo 40 a najgorsze sa nie te zlamania tylko ilosc wstrzasow mozgu..:/ No ale coz..nieposwiecilbym sie tak dla pieniedzy ..ale uwazam ze nietrzeba sie tym przejmowac i rezygnowac z trenowania bo wescie pod uwage ze oni maja te kontuzje przy trickach typu backflip itp..<najczesciej> a poki co to nikt z nas takich chyba nieplanuje krecic..
JA mialem zlamany palec i do teraz mnie boli..:/ a to tylko palec..
zacznie go spokojnie bolec kolo 40 a najgorsze sa nie te zlamania tylko ilosc wstrzasow mozgu..:/ No ale coz..nieposwiecilbym sie tak dla pieniedzy ..ale uwazam ze nietrzeba sie tym przejmowac i rezygnowac z trenowania bo wescie pod uwage ze oni maja te kontuzje przy trickach typu backflip itp..<najczesciej> a poki co to nikt z nas takich chyba nieplanuje krecic..