Czy ktoś tutaj jeszcze żyje ?
-
Autor tematuBoro
- Mechanik motocyklowy

- Motocykl: Honda TRX 440ex
- Styl jazdy: Cross Country
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
- Status : Offline
Czy ktoś tutaj jeszcze żyje ?
Witajcie, temat założony ze względu na ciekawość, kto tutaj jeszcze zagląda. Niestety czasy takie, że rolę wartościowych for internetowych, które kiedyś stanowiły skarbnicę wiedzy przejął znany portal społecznościowy i eksperci z jego grup, którzy w większości nie wiedzą nawet, w którą stronę odkręca się nakrętkę...
-
Autor tematuBoro
- Mechanik motocyklowy

- Kontakt:
Re: Czy ktoś tutaj jeszcze żyje ?
To widzę, że jesteśmy we dwóch, szkoda. Więcej ludzi tutaj zaglądało jak opisywałem te swoje projekty. Może by znowu do tego wrócić.
-
KaLi
- Mechanik hobbysta

- Motocykl: sxf 250, TXT 300
- Podziękowania: 6 razy
-
Autor tematuBoro
- Mechanik motocyklowy

- Kontakt:
Uff... Całe szczeście, że ktoś tutaj czasem się pojawia. Szkoda tylko właśnie, że głównie pewnie z jednego powodu - sprawdzenie czy forum jeszcze istnieje.
-
Majster128
- Mechanik motocyklowy

- Motocykl: CR 250
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Jeśli macie ochotę na eksperyment, to można forum poogłaszać na grupach facebookowych. Może się zreanimuje.
Na facebuku jest syf i chaos. Może ktoś doceni porządek forum.
Na facebuku jest syf i chaos. Może ktoś doceni porządek forum.
-
Autor tematuBoro
- Mechanik motocyklowy

- Kontakt:
Majster problem leży w tym, że teraz ludzie są leniwi, znaczy przepracowani, przebodźcowani i wszystko co ma przedrostek "prze". Dawniej za czasów kiedy nie było mediów społecznościowych ludzie nie byli "prze" i na wszystko mieli czas. Dlatego powrót na forum będzie o tyle trudny, że na słynnym fb zalogowani są cały czas i mogą w każdej chwili pisać te swoje brednie, to znaczy cenne porady i wskazówki, dodatkowo nikt im za to nic nie zrobi, tym bardziej, że jest super opcja pisania jako anonim. A tutaj nie dość, że musi się zalogować to jeszcze trafi się jakiś moderator i złośliwie usunie jego wypowiedź.
-
solaris
- Admin

- Motocykl: aktualnie brak
- Styl jazdy: Enduro
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Jestem i ja
Wszedłem tutaj po długiej nieaktywności. Przywróciłem do życia logowanie z Google i Facebook.
Można pospamować ale forum trzeba by było jakoś zmodernizować to współczesnych wersji. To jest już bardzo stare i dawno pewnie niewspierane jeśli chodzi o te modyfikacje co tu zrobiłem a był to dawno
Poza tym widzę, że forum było przenoszone na inny serwer i jest zepsute tj zmiana hasła (wywala się). Widziałem, że ten problem jest od 18, 2023 i nikt go do dzisiaj nie naprawił
Ja nie mam już dostępu do serwera. I nie mam dostępu do panelu admina (przez to ze nie moge zresetowac hasla
)
Ale mam jeszcze jeden pomysł - mogę stworzyć Discorda dla nas i tam zebrać grupę? Te forum i tak nie odżyje. A żeby zrobić nowe forum na innym silniku (nowoczesnym) to i tak będzie problem z importem danych.
Jak ktoś chce to wbijać na DIscord - zrobimy społeczność https://discord.gg/uVbGdcyRJA
Można pospamować ale forum trzeba by było jakoś zmodernizować to współczesnych wersji. To jest już bardzo stare i dawno pewnie niewspierane jeśli chodzi o te modyfikacje co tu zrobiłem a był to dawno
Poza tym widzę, że forum było przenoszone na inny serwer i jest zepsute tj zmiana hasła (wywala się). Widziałem, że ten problem jest od 18, 2023 i nikt go do dzisiaj nie naprawił
Ale mam jeszcze jeden pomysł - mogę stworzyć Discorda dla nas i tam zebrać grupę? Te forum i tak nie odżyje. A żeby zrobić nowe forum na innym silniku (nowoczesnym) to i tak będzie problem z importem danych.
Jak ktoś chce to wbijać na DIscord - zrobimy społeczność https://discord.gg/uVbGdcyRJA

-
Martin KTM
- Moderator

- Motocykl: KTM XC 300 2016r.
- Styl jazdy: Enduro
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Odpaliłem starego kompa w garażu, wchodzę a tu zakładka forum i jeszcze hasło do konta zapamiętane.
Melduję się
Melduję się
-
leper1233
- Gdzie jest sprzęgło?

- Motocykl: bmw
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
Find a girl to share the night with
Find a girl who's down for anything - No Selfie
https://MeetPrettyGirls.com
Let her brighten up your night
NEW GIRLS
Lauren Alexis
Catalina
Kriss Kiss
Bella
Chloe Ziva VIP
Daphne Dangereux
Hanna Zuki
Dani Daniels
Sofa
Catalina
Bella Rae
Cheryl Blossom
Pupa
https://MeetPrettyGirls.com
Let her brighten up your night
NEW GIRLS
Lauren Alexis
Catalina
Kriss Kiss
Bella
Chloe Ziva VIP
Daphne Dangereux
Hanna Zuki
Dani Daniels
Sofa
Catalina
Bella Rae
Cheryl Blossom
Pupa
https://SecreLocal.com - Live Girls Chat - No Selfie - Anonymous Sex Dating - Girls Chat Online