Czy ktoś tutaj jeszcze żyje ?
-
Autor tematuBoro
- Mechanik motocyklowy

- Motocykl: Honda TRX 440ex
- Styl jazdy: Cross Country
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 7 razy

- Kontakt:
- Status : Offline
Czy ktoś tutaj jeszcze żyje ?
Witajcie, temat założony ze względu na ciekawość, kto tutaj jeszcze zagląda. Niestety czasy takie, że rolę wartościowych for internetowych, które kiedyś stanowiły skarbnicę wiedzy przejął znany portal społecznościowy i eksperci z jego grup, którzy w większości nie wiedzą nawet, w którą stronę odkręca się nakrętkę...
-
Autor tematuBoro
- Mechanik motocyklowy

- Kontakt:
Re: Czy ktoś tutaj jeszcze żyje ?
To widzę, że jesteśmy we dwóch, szkoda. Więcej ludzi tutaj zaglądało jak opisywałem te swoje projekty. Może by znowu do tego wrócić.
-
KaLi
- Mechanik hobbysta

- Motocykl: sxf 250, TXT 300
- Podziękowania: 6 razy
-
Autor tematuBoro
- Mechanik motocyklowy

- Kontakt:
Uff... Całe szczeście, że ktoś tutaj czasem się pojawia. Szkoda tylko właśnie, że głównie pewnie z jednego powodu - sprawdzenie czy forum jeszcze istnieje.
-
Majster128
- Mechanik motocyklowy

- Motocykl: CR 250
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Jeśli macie ochotę na eksperyment, to można forum poogłaszać na grupach facebookowych. Może się zreanimuje.
Na facebuku jest syf i chaos. Może ktoś doceni porządek forum.
Na facebuku jest syf i chaos. Może ktoś doceni porządek forum.
-
Autor tematuBoro
- Mechanik motocyklowy

- Kontakt:
Majster problem leży w tym, że teraz ludzie są leniwi, znaczy przepracowani, przebodźcowani i wszystko co ma przedrostek "prze". Dawniej za czasów kiedy nie było mediów społecznościowych ludzie nie byli "prze" i na wszystko mieli czas. Dlatego powrót na forum będzie o tyle trudny, że na słynnym fb zalogowani są cały czas i mogą w każdej chwili pisać te swoje brednie, to znaczy cenne porady i wskazówki, dodatkowo nikt im za to nic nie zrobi, tym bardziej, że jest super opcja pisania jako anonim. A tutaj nie dość, że musi się zalogować to jeszcze trafi się jakiś moderator i złośliwie usunie jego wypowiedź.
-
solaris
- Admin

- Motocykl: aktualnie brak
- Styl jazdy: Enduro
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Jestem i ja
Wszedłem tutaj po długiej nieaktywności. Przywróciłem do życia logowanie z Google i Facebook.
Można pospamować ale forum trzeba by było jakoś zmodernizować to współczesnych wersji. To jest już bardzo stare i dawno pewnie niewspierane jeśli chodzi o te modyfikacje co tu zrobiłem a był to dawno
Poza tym widzę, że forum było przenoszone na inny serwer i jest zepsute tj zmiana hasła (wywala się). Widziałem, że ten problem jest od 18, 2023 i nikt go do dzisiaj nie naprawił
Ja nie mam już dostępu do serwera. I nie mam dostępu do panelu admina (przez to ze nie moge zresetowac hasla
)
Ale mam jeszcze jeden pomysł - mogę stworzyć Discorda dla nas i tam zebrać grupę? Te forum i tak nie odżyje. A żeby zrobić nowe forum na innym silniku (nowoczesnym) to i tak będzie problem z importem danych.
Jak ktoś chce to wbijać na DIscord - zrobimy społeczność https://discord.gg/uVbGdcyRJA
Można pospamować ale forum trzeba by było jakoś zmodernizować to współczesnych wersji. To jest już bardzo stare i dawno pewnie niewspierane jeśli chodzi o te modyfikacje co tu zrobiłem a był to dawno
Poza tym widzę, że forum było przenoszone na inny serwer i jest zepsute tj zmiana hasła (wywala się). Widziałem, że ten problem jest od 18, 2023 i nikt go do dzisiaj nie naprawił
Ale mam jeszcze jeden pomysł - mogę stworzyć Discorda dla nas i tam zebrać grupę? Te forum i tak nie odżyje. A żeby zrobić nowe forum na innym silniku (nowoczesnym) to i tak będzie problem z importem danych.
Jak ktoś chce to wbijać na DIscord - zrobimy społeczność https://discord.gg/uVbGdcyRJA