Suzuki RMX 250 - opinie i porady
-
- Do odcięcia!
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
tłok powinien pasować a jak nie to sklepiesz go młotkiem i napewno wejdzie
wał korbowy raczej też a jak nie to kątówą pośmigasz i wejdzie
nikt niewie czy by pasowały sam musisz zobaczyć bo jeszcze nikt tych częsci nie zamienial
wał korbowy raczej też a jak nie to kątówą pośmigasz i wejdzie
nikt niewie czy by pasowały sam musisz zobaczyć bo jeszcze nikt tych częsci nie zamienial
Ostatnio zmieniony ndz, 24 wrz 2006, 10:49 przez kotmx, łącznie zmieniany 1 raz.
jest:
XR 200 R 83r
DT 80 93r supermoto --> no co?
cipkowóz (różowy komar )
fzr600 stunt
było:
YZ 426 01r--> porażka
kx 125 03r
XR 200 R 83r
DT 80 93r supermoto --> no co?
cipkowóz (różowy komar )
fzr600 stunt
było:
YZ 426 01r--> porażka
kx 125 03r
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
A ty, chłopie, nie zadawaj pytań typu: czy wspomaganie kierownicy od Forda będzie mi pasowało do Daewoo!!!!!! I nie dziw się, że ktoś twoje zapytanie traktuje z przymrużeniem oka!!!!!!
Irytujące, dla czytającego, jest używanie wielu wykrzykników, nieprawdaż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
P.S. Skoro sprzedawane są tłoki do KTMa, do Yamahy, i do Suzuki, to oczywste jest, że są RÓŻNE.
P.S 2. Nie, nie jest jasne, o czym mówimy, bo w temacie była mowa o CZTERECH modelach różnych motocykli.
Irytujące, dla czytającego, jest używanie wielu wykrzykników, nieprawdaż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
P.S. Skoro sprzedawane są tłoki do KTMa, do Yamahy, i do Suzuki, to oczywste jest, że są RÓŻNE.
P.S 2. Nie, nie jest jasne, o czym mówimy, bo w temacie była mowa o CZTERECH modelach różnych motocykli.
-
Autor tematuflyfox
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
BartekJ pisze:A ty, chłopie, nie zadawaj pytań typu: czy wspomaganie kierownicy od Forda będzie mi pasowało do Daewoo!!!!!!
a kto tu porównuje inne marki jestesmy w jednym temacie to chyba oczywiste Proste pytanie i prosta odpowiedz RM vs RMX czy slnikowo sa podobe i w sklepie znajde czesci do RM i podejda mi do RMX chyba to nie jest trudne pytanie i prosze normalna odpowiedz! TAk lub NIE i tyle chce widziec!!
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Nooo proszę, widzę, że jednak koledze udało się sformułować jasne zapytanie =D> . Widzę postęp w przelewaniu myśli na klawiaturę, to cieszy .
RMX ma światła, więc zapłon od RMki pewnie będzie pasował, ale nie będzie w pełni funkcjonalny.
http://www.suzukicycles.org/RM-RMX-seri ... l~isoraami
Masz, poczytaj co nieco o tym motorze. Jest sporo modeli, i różnią się mocą, więc ciężko określić, co będzie pasowało, a co nie. Myślę, że sprzęgło, korbowód, raczej będą takie same w RM i RMX.
Tłok od RMa z lat 89-95 pasuje do RMXa z lat 89-00. Jest taka sama średnica i skok, więc i korba będzie taka sama. Pewnie się różnią głowicą, i stąd różnice w mocy.
RMX ma światła, więc zapłon od RMki pewnie będzie pasował, ale nie będzie w pełni funkcjonalny.
Masz, poczytaj co nieco o tym motorze. Jest sporo modeli, i różnią się mocą, więc ciężko określić, co będzie pasowało, a co nie. Myślę, że sprzęgło, korbowód, raczej będą takie same w RM i RMX.
Tłok od RMa z lat 89-95 pasuje do RMXa z lat 89-00. Jest taka sama średnica i skok, więc i korba będzie taka sama. Pewnie się różnią głowicą, i stąd różnice w mocy.
-
Autor tematuflyfox
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
No i o to mi chodziło o normalna odpowiedz z uzasadnieniem wielkie dzieki jejku jak tu mozna sie owkurwiac 8) przez niektórych heheBartekJ pisze:Nooo proszę, widzę, że jednak koledze udało się sformułować jasne zapytanie =D> . Widzę postęp w przelewaniu myśli na klawiaturę, to cieszy .
RM a RMX to po to to X ze jednak moze sie czyms róznic i dlatego ten problem!! dzinkx za link