DO WSZYSTKICH NOWYCH UZYTKOWNIKOW FORUM! Nazywajcie tematy poprawnie wg. schematu viewtopic.php?f=20&t=9755
Zapotrzebowanie na serwis motocyklowy
-
Autor tematukubamtx
- Amator leśnych szlaków
- Styl jazdy: Motocross
- Kontakt:
- Status : Offline
Zapotrzebowanie na serwis motocyklowy
Witam
Prosze o podpowiedź czy są jakieś serwisy motocykli enduro /cross w promieniu 10 km od centrum, uznajmy ze centrum to przystanek metro centrum.
Oraz czy bylibyście zainteresowani serwisowaniem swoich motocykli w serwisie motocykli enduro/cross, który mieściłby się w centrum warszawy?
Prosze o podpowiedź czy są jakieś serwisy motocykli enduro /cross w promieniu 10 km od centrum, uznajmy ze centrum to przystanek metro centrum.
Oraz czy bylibyście zainteresowani serwisowaniem swoich motocykli w serwisie motocykli enduro/cross, który mieściłby się w centrum warszawy?
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: Yz 250 2t 07'
- Kontakt:
Re: Zapotrzebowanie na serwis motocyklowy
trochę od Warszawy ale polecam braci Kędzierskich.
Mój kanał: http://pl.youtube.com/user/gmaliszewski
Aprilia Rx 50 --> Ktm Sx 125 --> Yamaha Yz 250f --> Suzuki Rm-Z 250 --> Yamaha Yz 250
Aprilia Rx 50 --> Ktm Sx 125 --> Yamaha Yz 250f --> Suzuki Rm-Z 250 --> Yamaha Yz 250
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: Na razie nie ma
- Kontakt:
Tu raczej nie chodzi o znalezienie serwisu a raczej o jego załozenie, kolega robi wywiad srodowiskowy 

Moto sprzedane, zbieram kasę na następne.
-
Autor tematukubamtx
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
No cos w tym stylu. Nie jest to hop siuk i bedzie serwis ale chcialem sie dowiedziec czy potrzebujecie serwisu w centrum warszawy i jesli sie okaze że tak to zaczne działać.
Napewno moge zapewnic dobrych mechaników;-)
Napewno moge zapewnic dobrych mechaników;-)
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:

ja jestem z grójca czyli jakieś 45 km od warszawy ale myśle że nawet u nas zapotrzebowanie na taki serwis by było. tak czy siak musimy wozić moto kawałek drogi. Tylko musisz zapewnić naprawde dobry serwis

-
Autor tematukubamtx
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Hehe w grójcu w sumie też mam dobrą baze na serwis ale musialbym miec zapewninie że bede miał co tam robić. Ile u was jest motorów? Chetnie bym z wami pojezdził jakbym motor sobie przywiózł do grójca. Pracuje tam. Tzn mam teraz przerwe w pracy ale pewnie niedługo wróce. A baze dla serwisu miałbym tam doskonałą. Koło Faurecji.
Co do jakości serwisu to moge ja zapewnić własną głową
Co do jakości serwisu to moge ja zapewnić własną głową

-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
hehe ja mieszkam praktycznie koło faurecii
a motorów cross/enduro znalazłoby sie hmm może z 10? (reszta to skutery, i dużo 50tek) tylko że część robi je sobie samemu więc nie wiem jak ten serwis by tu u nas wypalił... w każdym razie mi i mojej ekipie (jak narazie 6 moto) by się przydał. a to masz jakiś plac niedaleko faurecii??
a co do jazdy to można sie umówić tylko jakoś bliżej maja bo narazie to wypadam tylko na jakieś krótkie treningi bo matura w maju i sie trzeba przyłożyć
bedziemy w kontakcie 8)

a co do jazdy to można sie umówić tylko jakoś bliżej maja bo narazie to wypadam tylko na jakieś krótkie treningi bo matura w maju i sie trzeba przyłożyć

-
Autor tematukubamtx
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Jeśli wiesz gdzie jest firma Texam to ja tam pracuje jako technolog czasem;-)
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
no to któregoś dnia zabierzesz ze sobą motorek do pracy i pośmigamy
no i odpalaj ten serwis czy u nas czy w warszawie bo trzeba maszyny przejrzeć przed sezonem 

-
- Mistrz prostej
- Motocykl: Yamaha WR 250 R osiołek :-)
Do dobrego, fachowego i w miarę sensownymi cenami serwisu klientów będziesz miał nie tylko z Wawy, ale połowy centralnej Polski albo i dalej. Nie jest najważniejsze konkretne miejsce, raczej obsługa i zadowolenie klientów. Sam wożę do Łukasza K. od kilku lat, chociaż po drodze mam kilku innych, ale od słynnych Braci po serwisie motocykl zawsze wychodzi pewny i zrobiony jak trzeba. Dlatego wiele osób za cenę kilku/kilkudziesięciu kilometrów przywozi właśnie do nich, żeby sprzęt był zrobiony na 100%.kubamtx pisze:Witam
Będziesz miał dobry warsztat i ekipę, klienci przyjadą z daleka

Yamaha od lat 

-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: Kawasaki GTR 100, Triumph T300
Zapotrzebowanie na serwis typowo crossowo endurowy nie jest może aż tak duże co ogólnie znalezienie serwisu z gościem który ma doświadczenie, pasje i serce do tego typu motocykli. Ja z kolegami jeździmy do warszawskiego serwisu motocyklowego na Połczyńskiej. Serwis nie wygląda imponująco ale za to pracuje tam chłopak który otworzył ten zakład z ojcem ma wykształcenie techniczne ,a doświadczenie z liberty motors czyli autoryzowanego serwisu bmw, yamaha, husqvarna, polaris to z tych marek endurowatych poza tym maja jeszcze ducati i triumpha.
W mojej dr-z cte sm zrobił pełen serwis silnika i przewody hamulcowe na stalowy oplot w dodatku z rozłożeniem zacisków na czynniki pierwsze i czyszczenie. Gość ma pojęcie i nie bierze dużej kasy poza tym przyjeżdżam do niego na głupie naciągniecie łańcucha za którą nie bierze żadnej kasy. A na bramie wisi mini cross
Jeszcze jest PJP na warszawskiej ale tam tzw. Kotlet specjalizuje się w motocyklach cięższych i cafe racerach. Na Połczyńskiej jest również moto lizak ale nic nie wiem o tym serwisie.
W mojej dr-z cte sm zrobił pełen serwis silnika i przewody hamulcowe na stalowy oplot w dodatku z rozłożeniem zacisków na czynniki pierwsze i czyszczenie. Gość ma pojęcie i nie bierze dużej kasy poza tym przyjeżdżam do niego na głupie naciągniecie łańcucha za którą nie bierze żadnej kasy. A na bramie wisi mini cross

Jeszcze jest PJP na warszawskiej ale tam tzw. Kotlet specjalizuje się w motocyklach cięższych i cafe racerach. Na Połczyńskiej jest również moto lizak ale nic nie wiem o tym serwisie.
-
- Mechanik motocyklowy
- Motocykl: CR 250
- Kontakt:
Niezły wykop 

Remonty silników, zawieszeń, tulejowanie, honowanie, szlify, wymiany korbowodów, naprawa wałów. tel. 607198003
Zachęcam do obejrzenia mojej galerii
Zachęcam do obejrzenia mojej galerii