DO WSZYSTKICH NOWYCH UZYTKOWNIKOW FORUM! Nazywajcie tematy poprawnie wg. schematu viewtopic.php?f=20&t=9755

GTA 5 PS3 XBOX

Jeśli nie znalazłeś kategorii dla Twojego tematu pisz tu.
Awatar użytkownika
Autor tematu
OSK
Moderator
Moderator
Posty: 225
Rejestracja: wt, 12 paź 2010, 19:51
Motocykl: Yamaha YZ125
Styl jazdy: Motocross
Lokalizacja: Polanda
Status : Offline

Re: GTA 5 PS3 XBOX

Post autor: OSK » wt, 17 wrz 2013, 20:35

Właśnie skończyłem grać, najlepsza gierka w jaką grałem w życiu, daje jej 10/10. Pięknie będzie dopiero jak wyjdzie na PC (lepsza grafika) :D Tak to w GTAV nie da się nudzić ciągle coś się dzieje :D

http://www.youtube.com/watch?v=sDsJbAFWdIE
Osiek

Awatar użytkownika
Jaguar_master
Mistrz prostej
Mistrz prostej
Posty: 64
Rejestracja: pt, 26 kwie 2013, 02:49
Motocykl: KX250f
Styl jazdy: Motocross
Lokalizacja: Białystok/NYC
Status : Offline

Re: GTA 5 PS3 XBOX

Post autor: Jaguar_master » czw, 19 wrz 2013, 00:40

Mi dupy nie urywa GTA V albo jeszcze się nie wkręciłem :idea:

Awatar użytkownika
Autor tematu
OSK
Moderator
Moderator
Posty: 225
Rejestracja: wt, 12 paź 2010, 19:51
Motocykl: Yamaha YZ125
Styl jazdy: Motocross
Lokalizacja: Polanda
Status : Offline

Re: GTA 5 PS3 XBOX

Post autor: OSK » czw, 19 wrz 2013, 18:18

Słuchajcie można podłączyć PS3 przez HDMI do komputera? Mam 2 wejścia HDMI w pc, w karcie graficznej oraz w płycie głównej. Podłączył bym do monitora ale mam same wejście DVI i nie mam przejściówki na HDMI.
Osiek

Awatar użytkownika
KULEK.
Mistrz prostej
Mistrz prostej
Posty: 193
Rejestracja: śr, 18 lip 2012, 11:41
Styl jazdy: Super Enduro
Status : Offline

Re: GTA 5 PS3 XBOX

Post autor: KULEK. » czw, 19 wrz 2013, 20:02

Nie da rady. Jest to HDMI wyjściowe (output) a nie wejściowe (input). Kup przejściówkę z DVI na HDMi a najlepiej zmień monitor :P

Awatar użytkownika
michu13
Mistrz prostej
Mistrz prostej
Posty: 136
Rejestracja: śr, 23 lut 2011, 15:19
Styl jazdy: Motocross
Status : Offline

Re: GTA 5 PS3 XBOX

Post autor: michu13 » czw, 19 wrz 2013, 20:23

Przejściówka ci też raczej nie pomoże bo sygnał z HDMI jest zabezpieczony przez HDCP, chyba, że masz monitor z HDCP w co wątpię bo zazwyczaj wtedy jest standardowo wejście HDMI. W kompie masz dwa wyjścia HDMI, jedno z zintegrowanej karty graficznej, a drugie pewnie z karty z PCI. Podsumowując jedyna opcja to kupienie kabla component i przejściówki component>D-Sub(VGA) .

Awatar użytkownika
Autor tematu
OSK
Moderator
Moderator
Posty: 225
Rejestracja: wt, 12 paź 2010, 19:51
Motocykl: Yamaha YZ125
Styl jazdy: Motocross
Lokalizacja: Polanda
Status : Offline

Re: GTA 5 PS3 XBOX

Post autor: OSK » czw, 19 wrz 2013, 22:31

KULEK. pisze:Nie da rady. Jest to HDMI wyjściowe (output) a nie wejściowe (input). Kup przejściówkę z DVI na HDMi a najlepiej zmień monitor :P

Mam dobry monitor nie muszę zmieniać, ogarnę sobie to jakoś inaczej
Osiek

Awatar użytkownika
michu13
Mistrz prostej
Mistrz prostej
Posty: 136
Rejestracja: śr, 23 lut 2011, 15:19
Styl jazdy: Motocross
Status : Offline

Re: GTA 5 PS3 XBOX

Post autor: michu13 » wt, 1 paź 2013, 22:50

I jak działa wam online na PS3 ? Bo mi się udało tylko pograć chwile ale na trybie gdzie jest się samemu i nikt nie może dołączać ;p
Btw. Ma ktoś jakaś ekipę, żeby dołączyć i coś popykać razem ?

Awatar użytkownika
wojtek916
Uzależniony od adrenaliny
Uzależniony od adrenaliny
Posty: 484
Rejestracja: pt, 19 sie 2011, 17:33
Motocykl: YZ 250F
Styl jazdy: Motocross
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontakt:
Status : Offline

Re: GTA 5 PS3 XBOX

Post autor: wojtek916 » śr, 2 paź 2013, 20:52

michu13 pisze:I jak działa wam online na PS3 ? Bo mi się udało tylko pograć chwile ale na trybie gdzie jest się samemu i nikt nie może dołączać ;p
Btw. Ma ktoś jakaś ekipę, żeby dołączyć i coś popykać razem ?
Ponoć na razie są liczne problemy z Online ;)
Mam pytanie, GTA Online jest teoretycznie darmowe.
Darmowe kiedy ? Jeśli ma się GTA V czy całkiem darmowe ?

Awatar użytkownika
KULEK.
Mistrz prostej
Mistrz prostej
Posty: 193
Rejestracja: śr, 18 lip 2012, 11:41
Styl jazdy: Super Enduro
Status : Offline

Re: GTA 5 PS3 XBOX

Post autor: KULEK. » śr, 2 paź 2013, 22:44

Wiadomo, że masz dostęp tylko wtedy, gdy zakupiłeś oryginalną kopię GTA 5.
Co do multi to mają niedługo zostać wprowadzone mikropłatności.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na kazdy temat”